Bestel jouw vlees via onze Classe webshop

Icoon afhalen Classe Slager | Slagerij in Knesselare en Adegem

Bestel online en haal uw bestelling zaterdag op in onze classehoeve

Icoon korting Classe Slager | Slagerij in Knesselare en Adegem

uw korting bedraagt nu

-10 %

0
Icoon winkelmand Classe Slager | Slagerij in Knesselare en Adegem

Welkom bij uw Classe Slager

Afbeelding Classe Slager

Jarno & Sylvie

Amper 24 en 22 jaar waren Jarno en Sylvie Clarysse – Van de Sompele uit Knesselare toen zij in 2012 de sprong waagden om hun zaak te openen. Enerzijds Jarno als slager met een slager en koksopleiding en anderzijds Sylvie als kok.

Deze winkel hebben ze ondertussen al enkele jaren en is in de volksmond gekend als ‘CLARYSSE’. Passie, liefde, teamwork en kwaliteit zijn de rode draad in hun zaak.

In die tijd hebben ze niet stilgezeten en hebben ze hun zaak uitgebouwd tot een gerenommeerde slagerij in het Aalterse. Met hun drie toffe kinderen (Romy, Reiko, Remco) zijn ze dagelijks bezig met hun culinaire creaties en ambachtelijke producten

Daarnaast staan ze dag in, dag uit klaar met hun gedreven team om de beste producten en een tevredenstellende service te garanderen.

Ze gaan steeds op zoek naar meer innovatie en de beste kwaliteit. Topservice en vriendelijkheid zijn steeds verzekerd als u een bezoek brengt
aan deze “CLASSE”-slagerij.

Jarno en Sylvie willen jullie laten meegenieten van hun enthousiasme en vakkennis. Kom gerust eens binnen en ontdek het met hen samen.

Afbeelding Classe Slager
Sfeerbeeld Classe Slager | Slagerij in Knesselare en Adegem

Dagelijks verkrijgbaar bij uw Classeslager Jarno & Sylvie

Uw Classeslager heeft een ruim aanbod aan de beste producten.
Als eerste is het Classe rundsvlees van de ouderlijke boerderij te Kleit en de Classehoeve te Oedelem een grote troef. Dag en nacht staat de hele familie Clarysse klaar om de kwaliteit en het welzijn van de Belgische witblauwrunderen te garanderen.
Naast het lekkere stukje rund, hebben wij ook exclusief varkensvlees en smaakvol kippen- en kalkoenvlees in ons assortiment.
Heeft u een drukke dag achter de rug en wil u toch genieten van een smaakvolle, voedzame maaltijd? Ook bij ons vindt u diverse soorten eigen bereide culinaire traiteurgerechten en dagschotels. Daarnaast zijn verse belegde broodjes of een huisbereide salade of pasta een mogelijkheid.
Uw Classeslager staat verder ook bekend voor zijn dagverse specialiteiten: préparé van de chef, worst en gehakt… maar ook niet te vergeten: de lekkerste droge worst vindt u bij uw Classeslager.

Harmen

Amper 24 jaar was Harmen Clarysse uit Adegem toen hij in de voetsporen van zijn ouders trad en aan de slag ging in de ouderlijke slagerij. Als slager met een hotelopleiding, waagde hij eind maart 2015 zijn eerste stappen als zaakvoerder in een totaal vernieuwde zaak van zijn vader en moeder aan de Adegemse Kerkstraat.

Passie, teamwork en kwaliteit zijn de kernwoorden voor het jonge leven van Harmen en zijn gedreven team. Samen verschijnen ze in het straatbeeld onder de naam Classeslager Harmen.

Sfeerbeeld Classe Slager | Slagerij in Knesselare en Adegem
Sfeerbeeld Classe Slager | Slagerij in Knesselare en Adegem

Ook dagelijks verkrijgbaar bij uw Classeslager Harmen

Uw Classeslager in Adegem heeft een ruim aanbod aan de lekkerste producten. Als eerste is het Classe rundsvlees van de ouderlijke boerderij te Kleit een grote troef. Dag en nacht staat de hele familie Clarysse klaar om de kwaliteit en het welzijn van de Belgische witblauwrunderen te garanderen.
Naast het lekkere stukje rund, hebben wij ook varkensvlees van de beste kwaliteit en smaakvolle kip- en kalkoenvlees in ons assortiment.
Tevens kan u bij ons ook dagvers brood, pistolets, sandwiches en koffiekoeken vinden. Daarnaast zijn verse belegde broodjes of zelfgemaakte fijne salades een mogelijkheid.
Uw Classeslager staat verder ook bekend voor zijn préparé van de chef, worst en gehakt en voor zijn droge worst: de lekkerste vindt u hier!

“Kom eens langs!”

Jarno, Sylvie en Harmen

Icoon nieuwsbrief Classe Slager | Slagerij in Knesselare en Adegem

# Classemail

Geen postduif op je bord, maar wel een paar kooktips, nieuwtjes… heel af en toe in jouw mailbox.