Bestel jouw vlees via onze Classe webshop

Icoon afhalen Classe Slager | Slagerij in Knesselare en Adegem

Bestel online en haal uw bestelling zaterdag op in onze classehoeve

Icoon korting Classe Slager | Slagerij in Knesselare en Adegem

uw korting bedraagt nu

-10 %

0
Icoon winkelmand Classe Slager | Slagerij in Knesselare en Adegem

Classe Bier: Ons idee

Afbeelding Classe Slager

 

Wij als ambachtelijke slagers- en landbouwfamilie zijn ontzettend trots op ons eigen Classerund.

Als je aandachtig ons verhaal leest, dat je kan vinden onder ons merk ‘Classe Rund’, zie je onze passie voor kwaliteit, smaak en eigenheid.

Hieruit is het idee ontkiemd om een heerlijk blond karakterbier te vervaardigen dat harmonieus samen gaat met ons eigen Classe rundsvlees.

Hiermee slaan we geen andere weg in. We blijven vertrouwd ons pad volgen, want bier brouwen is eigenlijk een beetje zoals salami maken. Met een juiste rijping (lagering) en een fijne kruidenmengeling bekom je een delicieus product.

Daarnaast creëren we door het brouwproces ook bierdraf. Deze draf voederen we aan onze runderen op onze boerderijen. Dit heeft een specifieke werking op de pens en op de gezondheid van onze dieren. Op deze manier springen we duurzaam om met grondstoffen, gaat er weinig tot niets verloren en is de duurzaamheidscirkel rond.

Na verschillende smaaktesten zijn we tot iets moois gekomen, bijna hemels. Een uniek recept in samenwerking met Brouwerij “Strubbe”.

Ons Classe bier geeft een smaakbeleving die neigt naar een zekere zachtheid. Met een mooi karakter die uiterst geschikt is in combinatie met diverse culinaire specialiteiten op basis van verschillende soorten vlees, in het bijzonder ons lekker Classerundsvlees.

Het is ook een bier dat zowel heerlijk is bij de barbecue, een gastronomisch menu, een fantastische mondsensatie op een ontspannend moment of een smaakmaker in al uw bereidingen en stoofpotjes.

Ons Classe bier is een natuurlijk karakterbier, dat ontstaat uit een selectie van de allerbeste ingrediënten van bij ons.

Afbeelding Classe Slager
“Proef en geniet van Belgisch gebrouwd Classebier.”

Jarno, Sylvie en Harmen

Icoon nieuwsbrief Classe Slager | Slagerij in Knesselare en Adegem

# Classemail

Geen postduif op je bord, maar wel een paar kooktips, nieuwtjes… heel af en toe in jouw mailbox.