Bestel jouw vlees via onze Classe webshop

Icoon afhalen Classe Slager | Slagerij in Knesselare en Adegem

Bestel online en haal uw bestelling zaterdag op in onze classehoeve

Icoon korting Classe Slager | Slagerij in Knesselare en Adegem

uw korting bedraagt nu

-10 %

0
Icoon winkelmand Classe Slager | Slagerij in Knesselare en Adegem

Disclaimer voor Classe Slager

Versie 0.1
Deze pagina werd het laatst bijgewerkt op 02/10/2020.

Classe Slager, gevestigd te Kloosterstraat 36, 9910 Knesselare, België, is niet verantwoordelijk voor handelingen gesteld door de gebruiker van deze website op basis van diens informatie, zoals toegelicht in deze Disclaimer.

Contactinformatie:
Kloosterstraat 36
9910 Knesselare, België
Tel. 09 374 39 86

Algemeen

Alle informatie op deze website – https://www.classeslager.be/ – is ter goeder trouw gepubliceerd en is uitsluitend bedoeld ter informatie. Classe Slager biedt geen absolute garanties met betrekking tot de volledigheid, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van de gegevens vermeld op haar website. Elke actie die u als bezoeker onderneemt op basis van de informatie op deze website wordt beschouwd als een actie op eigen risico. Prijzen en producten op de website van Classe Slager kunnen verschillen van de werkelijkheid. Classe Slager kan niet aansprakelijk worden gesteld voor mogelijke verliezen en / of schade in verband met het gebruik van onze website.

Intellectuele eigendomsrechten

De intellectuele eigendomsrechten op de website, informatie, toepassingen van interactieve aard, foto’s, … horen toe aan Classe Slager en zijn auteursrechtelijk beschermd. Het kopiëren van een deel of geheel van deze site onder welke vorm en op welke wijze dan ook naar vorm of inhoud zonder uitdrukkelijke schriftelijke toelating van Classe Slager, zal worden vervolgd burgerlijk en strafrechterlijk.

Links naar externe websites

U kunt via onze website andere websites bezoeken door hyperlinks naar externe websites te volgen. Hoewel Classe Slager ernaar streeft haar website uitsluitend van kwalitatieve links te voorzien, hebben wij geen controle over de (aard van de) inhoud van deze websites. Links naar externe websites kunnen niet worden beschouwd als een aanbeveling voor de inhoud van deze websites. De eigenaar (s) en / of inhoud van deze websites kunnen onaangekondigd veranderen voordat Classe Slager de mogelijkheid heeft om de relevante (slechte) link te verwijderen.
Houd er rekening mee dat zodra u de website van Classe Slager verlaat, andere websites hun eigen privacybeleid en -voorwaarden hebben. Classe Slager heeft hier geen controle over. Het wordt aanbevolen om de algemene voorwaarden en het privacybeleid van dergelijke sites te bekijken voordat u een overeenkomst sluit of informatie beschikbaar stelt.

Toestemming

Door onze website te gebruiken, geeft u aan deze disclaimer te hebben gelezen en aanvaard.

Icoon nieuwsbrief Classe Slager | Slagerij in Knesselare en Adegem

# Classemail

Geen postduif op je bord, maar wel een paar kooktips, nieuwtjes… heel af en toe in jouw mailbox.